Home » , , » Elena për Anaidin: “Do t’ia hedh kazanin e plehrave në krevat”

Elena për Anaidin: “Do t’ia hedh kazanin e plehrave në krevat”

Banorët e shtëpisë së Big Brother janë të ndarë në grupe, ndërkohë që ndajnë biseda e shaka me njëri-tjetrin.
Marselini dhe Elena janë shtrirë pranë njëri-tjetrit e Elena i ritregon atij zënkën që ka pasur me Anaidin. Ajo mendon që të provokojë sërish një zënkë me të, pasi nuk i ka pëlqyer aspak reagimi i Anaidit gjatë debatit.. “Do t’ia hedh kazanin e plehrave në krevat”, thotë Elena. Ndërsa Marseli qesh me idenë e saj dhe i thotë që këtë gjë mund ta bëjë vetëm nëse është në gjendje ta përballojë si situatë. “Këtë gjë nuk e bëj dot; ose iki ose i qëlloj me shpullë”, thotë Elena për veten. Megjithatë, ajo është e mendimit që t’i bëjë një tjetër reng.

Ndërkohë, banorët e tjerë ndodhen në sallon duke biseduar em njëri-tjetrin dhe duke bërë shaka.

Etleva dhe Elona rrinë afër njëra-tjetrës e flasin për gjuhën franceze, të cilën Elona thotë se e pëlqen shumë. Ajo thotë se i pëlqen më shumë se gjuha angleze dhe tani që ka njohur Elonën, i pëlqen edhe më shumë.