Home » , , » Olta, Big Brother Albania 6

Olta, Big Brother Albania 6

OLTA ESHTE 25 VJEC, VJEN NGA BURRELI DHE PREJ 15 VJETESH JETON NE LONDER, KU SAPO KA PERFUNDUAR SHKOLLEN E LARTE PER BIZNES-EKONOMI. GJEJA QE I MUNGON ME SHUME NGA SHQIPERIA, VEC TE AFERMVE, ESHTE KAFJA TURKE :)