Home » , , » Shpendi, Big Brother Albania 6

Shpendi, Big Brother Albania 6

SHPENDI VJEN NGA PRISHTINA, ESHTE 30 VJEC DHE PUNA E TIJ LIDHET ME NJE BIZNES PRIVAT. EDHE AI ESHTE BABA PREK 15 MUAJSH. VAJZA E TIJ LIZA ESHTE GJEJA ME E RENDESISHME QE KA NE KETE BOTE.