Home » » Zbulohet SEKRETI 10: JAM FANS I REAL MADRID - Altina Kusari Big Brother Albania 6

Zbulohet SEKRETI 10: JAM FANS I REAL MADRID - Altina Kusari Big Brother Albania 6

SEKRETI 10: JAM FANS I REAL MADRID

Zbulohet brenda disa minutash sekreti i 1 banori, ajo,JAM FANS I REAL MADRID.

Altina Kusari vajza nga Kosova dhe sekreti i saj JAM FANS I REAL MADRID tradhetoet nga kjo foto

ALTINA VJEN NGA GJAKOVA DHE ËSHTË DIPLOMUAR PËR AKTRIM NË AKADEMINË E ARTEVE NË PRISHINË. VJEN NE BIG BROTHER PASI MENDON SE NJE AKTORE DO TE NDIHEJ SI NE SHTEPINE E SAJ NE BIG BROTHER!