Home » , , » Iliri ngacmon Elenën për veshjen e saj provokuese

Iliri ngacmon Elenën për veshjen e saj provokuese

Ndërkohë që Iliri dhe Altina merren me larjen e enëve dhe sistemimin pishinës, afër tyre shkon Arsimi dhe Xhimi e të katërt fillojnë të bisedojnë e të bëjnë shaka me njëri-tjetrin. Aty shkon Elena pak më vonë, e cila fillon të ngacmohet nga Iliri, për sa i përket veshjes së saj provokuese, sipas tij. “Çfarë është ajo, bluzë shumë e gjatë apo fustan shumë i shkurtër?”, i thotë ai. Ndërsa Elena mundohet ta anashkalojë, dukë i pyetur nëse kanë nevojë për ndihmën e saj ën kuzhinë. Bisedat mes tyre vazhdojnë edhe pas largimit të saj. Disa nga banorët shkojnë në dhomën e gjumit dhe bisedojnë për kamerat e shtëpisë dhe orenditë e saj, ndërkohë që sistemojnë rrobat nëpër dollapë. Disa nga djemtë e shtëpisë shkojnë në dhomën e gjumit dhe merren me sistemimin rrobave, ndërkohë që pjesa tjetër bëjnë shaka me njëri-tjetrin dhe tregojnë histori nga jeta e tyre.