Home » » Arsimit, mision i rëndësishëm nga Vëllai i Madh: “Ke në dorë fatin e njërit prej banorëve”

Arsimit, mision i rëndësishëm nga Vëllai i Madh: “Ke në dorë fatin e njërit prej banorëve”

Arbana thërret Arsimin ne dhomën e rrëfimit dhe i ngarkon atij një mision me urdhër të Vëllait të Madh. “Ti ke në dorë fatin e njërit prej banorëve të shtëpisë”, thotë Arbana. Arsimi duhet të zgjedhë njërin prej banorëve, i cili do të jetë në nominim deri në fund të qëndrimit të tij brenda shtëpisë. Vëllai i Madh do t’i japë mundësi për pak kohë para së ta bëjë këtë zgjedhje. Arsimi thotë se kjo zgjedhje është shumë e vështirë për të. “Kam një natyrë pak më ndryshe për ta bërë këtë”, shprehet Arsimi. Por është pikërisht kjo arsyeja se pse Vëllai i Madh ka zgjedhur pikërisht atë.

Me futjen e dy banorëve të fundit në shtëpi, Arbana u komunikon se këta janë 16 banorët përfundimtarë të shtëpisë së Big Brother.

Arbana i përshëndet duke i uruar të kalojnë një javë të bukur.