Home » , , » Joana, Big Brother Albania 6

Joana, Big Brother Albania 6

JOANA, 26 VJEC VJEN NGA TIRANA. ESHTE DIPLOMUAR PER FARMACI DHE ENDRRA E SAJ ESHTE TE KETE NJE FARMACI TE SAJEN. ESHTE NJE VAJZE SHUME IMPULSIVE DHE SHUME E AFTE PER T'U PERSHTATUR ME NJEREZ E SITUATA TE NDRYSHME.