Home » , , » Elona, Big Brother Albania 6

Elona, Big Brother Albania 6

ELONA , AJO VJEN ENKAS NGA PARISI PER T'U BERE PJESE E KESAJ EKSPERIENCE TE JASHTEZAKONSHME. AJO ESHTE STILISTE DHE KA PUNUAR PER SHTEPI SHUME TE NJOHURA TE MODES NE PARIS.