Home » , , » Olseni, Big Brother Albania 6

Olseni, Big Brother Albania 6

OLSENI ESHTE BANORI ME I RI I SHTEPISE SE BIG BROTHER. AI ESHTE NJE DJALE SHUME ENERGJIK DHE ME SHUME FANTAZI E IDE,SIDOMOS PER TE BERE BIZNES. VJEN NGA ELBASANI DHE JETON PREJ SHUME VITESH NE ATHINE