Home » , » Jonilda hyn në shtëpi, surprizë e madhe për banorët

Jonilda hyn në shtëpi, surprizë e madhe për banorët

Arbana u komunikon banorëve se tashmë ka ardhur momenti për një tjetër sekret. Ajo u thotë se një indikacion është dhënë javën e kaluar, por ata nuk kanë arritur që të zbulojë se për cilin sekret bëhet fjalë. Arbana i pyet nëse e kanë idenë se për cilin sekret bëhet fjalë dhe kjo nxit diskutime tek banorët. Ata fillojnë të numërojnë indikacionet e dhëna deri tani, por nuk kanë asnjë ide se për cilin sekret bëhet fjalë.
Duke i ftuar në oborr, Arbana u kërkon banorëve që të dalin në oborr sepse tashmë ka ardhur momenti që ata të marrin një tjetër indikacion për sekretin në fjalë.
Në oborr ndodhet banda e Klajdi Harunit. Banorët pozicionohen përballë tyre dhe dëgjojnë këngën “Mamica”. Pas këngës ata pyeten nëse e kanë zbuluar sekretin tashmë, por askush prej tyre nuk është i sigurtë.
Në këtë moment Jonilda hyn në oborr me një pamje të re dhe një maskë në fytyrë. Banorët e arrijnë të njohin Jonildën dhe Arbana u komunikon se Jonilda ka pasur sekretin “Dua të bëj një ndërhyrje estetike brenda Big Brother” dhe se eliminimi i saj ishte rremë.
Tashmë sekreti i Jonildës u zbulua dhe banorët pasi përshëndeten me të, hyjnë në dhomën e ndenjes dhe ndjekin një klip ku shfaqet gjithçka që ka ndodhur me Jonildën.