Home » » Sekreti me i madhe: Nje lezbike ne Big Brother 6

Sekreti me i madhe: Nje lezbike ne Big Brother 6

Edhe pse kete edicion, thuhej se nuk do te kete ndonje konkurent gay, revista "Paloma" ka zbuluar se ne kete edicion po pregatitet nje befasi e madhe. Flitet pikerisht per nje lezbike qe do te futet ne shtepine me te famshme ne Shqiperi.


Ashtu siq u tha ne naten e pare qe nuk u zbuluan te gjitha sekretet, dhe se ka ende sekrete per tu zbuluar, duket se sekreti me i madhe i Big Brother Albania 6, eshte nje lezbike. Nje vajze do futet dhe do e mbaje sekretin e saj qe nuk e di as familja e vete. Ajo do tenton qe te lidhet me nje mashkull vetem per t'i hequr dyshimet mbi te.