Filloi VIP Shpija 3


Filloi show i mirepritur, VIP Shpija edicioni i 3te.
Duke filluar me prezentimin nga Albana Osmana, Shuki dhe Stupcat, prezentojne banoret e ketij edicioni, dhe ata jane:

1. Ronela Hajati
2. Ardi Islami
3. Shkendije Mujaj
4. Morena Taraku
5. Shqipri Kelmendi
6. Inida Gjata – Zhaku
7. Florian Kondi
8. Enver Petrovci