Home » , , » Elena, Big Brother Albania 6

Elena, Big Brother Albania 6

ELENA, 18 VJEC NGA TIRANA, BANORJA MË E VOGËL E SHTËPISË ËSHTË NJËKOHËSISHT EDHE MODELE E SUKSESSHME. ËSHTË SHUMË FAMILJARE ME KAMERAT DHE DËSHIRON TË JETË GJITHNJË NË QENDËR TË VËMENDJES. VESI I SAJ: SHIHET NON STOP NE PASQYRE.