Home » , , » Ironi mes Marselinit dhe Jonildës.

Ironi mes Marselinit dhe Jonildës.

Me sa duket kanë filluar ironitë e para mes banorëve. Jonilda ngacmon Marselinin duke i thënë: “Fytyren tënde do ta kisha martuar. Je shumë sensual, por do të kisha zbutur mirë”.Por Marselini i kthehet me të butë dhe i thotë që ka ardhur në momentin e gabuar.
Jonilda vazhdon ta ngacmoje duke i thënë: “O mister, playboy”. Ai i përgjigjet që është burrë me namuz, por ngacmimet e Jonildes vazhdojnë duke i përmendur moshën e tij të re. Këtu Marselini bëhet pak më serioz duke i thënë që ai thjesht e injoron si person.
Marselini akuzon Jonilden që ka mohuar origjinën, duke thënë njëherë që është nga Kosova, pastaj nga Puka, gjithashtu ai shton sa ajo ka sharë edhe gjithë burrat e martuar. Ajo mbrohet se e ka vetëm me Marselinin dhe nuk ka punë me burrat e botës. Marselini e këshillon Jonildën që të tentojë, por edhe të dijë të tërhiqet, se kështu si e ka nisur po e mbyt veten, gjithashtu dhe të heqi nga fjalori shprehjet “rrush”, “daku” e të tjera si këto.