Home » , » Rrefehet Iliri i BBA6: E dashura ime 61-vjeçare!

Rrefehet Iliri i BBA6: E dashura ime 61-vjeçare!

Banorët e ”Big brother Albania”  janë ndjerë të lodhur sepse e kanë kaluar pothuajse gjithë ditën duke pastruar shtëpinë. Pasi u erdhi fundi punëve, banorët iu rikthyen bisedave.
Iliri me Xhimirn te ulur ne kuzhine, bjne bisede mbi lidhjet e tyre. Iliri i rrefen se nder lidhjet qe ai ka patur vajza me e re ka qene 27 vjeçe, pastaj te tjerat nga 40, 50 e lart. Ai shtoi se ka patur nje te dashur 61 vjeçe.

Xhimi i habitur e pyeti per moshen. Iliri i pergjigjet qe tani ai eshte 27 vjeç, ndersa lidhja me 61 vjeçaren ka ndodhur rreth 4 vjet perpara, kur ai ka qene 22 vjeç.
Iliri nuk duket i kompleksuar mbi kete eksperience, madje shton se ajo nuk kishte bere asnje operacion plastik. Por qe ne momentin e pare Iliri ishte mahnitur nga pamja e saj, sepse mund te tregonte maksimumi 40 vjeç, “ishte femer delikate dhe e mire”, ka thene ai.