Home » , , » Iliri Joanës: Unë do të nominoj

Iliri Joanës: Unë do të nominoj

Iliri me Joanën janë ulur për të ngrënë darkë. Joana i përmend Ilirit pjesën e nominimeve, ku ai i paska thënë – do të nominoj. Iliri fillimisht nuk e pranoi, por i gjendur para faktit dhe sigurisë së Joanës, i thotë që nominimet janë sekret dhe nuk duhet ta nxirrte. “Ti sapo theve një rregull, sepse nuk tregohet’ – i thotë Iliri Joanës.

Joana vazhdon të verë theksin te fakti që Iliri ka qënë shumë serioz kur ja ka thënë këtë gjë, dje. Ajo shton se ndërkohë që ai do ta nominojë, ajo nuk do ta bëjë një gjë të tillë. “ Ti do më dominosh, unë nuk do të nominoj, sepse më duhesh në shtëpi. Iliri i përgjigjet që nominimet janë pjesë e lojës.