Home » , » Blendi i ‘BB6’ – ‘Peja te kushtezon’

Blendi i ‘BB6’ – ‘Peja te kushtezon’

Kanë nisur bisedat e para nga banorët e “Big Brother 6” duke u hapur më shumë, madje mendohet se shumë shpejt vetë do t’i tregojnë sekretet e tyre.

Ndërsa gjatë mesnatës të së martës së kaluar personazhi, i cili është binjak me një tjetër, Andin, dhe që luajnë të dy me të njëjtin emër dhe nuk duhet vënë re kjo, ndërsa vetëm Blendi duhet të dalë në shesh, ka folur për qytetin e tij Pejën.

Blendi ka thënë se në qytetin e tij të lindjes nuk i pëlqen mentaliteti, dhe për këtë ai nuk mund të jetojë i lirë, ndërsa kushtëzohet në shumë gjëra. Deri tani në këtë garë nuk ka ndonjë zënkë, apo keqkuptim të madh mes banorëve.M.Gj.