Home » , » Joana konfuze, ngrohet me Edberin

Joana konfuze, ngrohet me Edberin


Të gjithë u befasuan dhe e komentuan sesi vajza “derdh lot krokodili” në momentin që ajo mori disa rroba nga ish i dashuri i saj, i quajtur Jani.

Është fjala për vajzën më problematike dhe me sjellje konfuze, Joana e ‘Big Brother 6’, që këtë herë dëshiron të ngrohet pranë djaloshit nga Prizreni, Edberit.

Ndërsa Joana nuk e di ende se kë e do me të vërtetë, është kapur mat duke u përqafuar me modelin nga Prizreni. E po nuk thuhet kot se këtë vit ky reality-shou nuk është ashtu siç duket.