Home » , , » Të gjithe sy e veshe per “Vip Shpija 3”

Të gjithe sy e veshe per “Vip Shpija 3”

Të dielën dhe të hënën personazhet Vip, të cilët hynë në “Vip Shpia 3’ për të krijuar një atmosferë të një reality-show, ishin duke realizuar foto zyrtare dhe profesionale në studion e fotografit Avni Selmani. Enver Petrovci, Zhaku, Morena Taraku, Ronela Hajati, Ard Islami, Shkendije Muja, tashmë ishin në emocionet e para, para se të izoloheshin në “Vip Shpija”.

Madje Zhaku si me shaka, duke harruar se ne ishim gazetarët tha “Më votoni!”. Prandaj ne e sollëm në këtë rubrikë, pasi besoj për frymën dhe organizimin më me cilësi këtë vit, “Vip Shpija” do të ketë një vëmendje shumë të veçantë, edhe nga ne si gazetë për të shkruar për jetën e një VIP-i, i rrethuar 24 mbi 24 orë nga kamerat.

Imagjinoni se një pjesë e mirë e vajzave që hyjnë aty brenda janë rritur me luks, por harrojnë se aty do t’i presë edhe një stallë me kafshë për t’u kujdesur.
M. GJ.