Home » , , » Altina, Big Brother Albania 6

Altina, Big Brother Albania 6

ALTINA VJEN NGA GJAKOVA DHE ËSHTË DIPLOMUAR PËR AKTRIM NË AKADEMINË E ARTEVE NË PRISHINË. VJEN NE BIG BROTHER PASI MENDON SE NJE AKTORE DO TE NDIHEJ SI NE SHTEPINE E SAJ NE BIG BROTHER!