Home » , , » Marselino, Big Brother Albania 6

Marselino, Big Brother Albania 6

MARSELINO, 25 VJEC, ORIGJINEN E KA NGA BERATI POR PREJ SHUME VITESH JETON NE BARI. AI ESHTE ERE BABA PREJ NJE VITI E PAK DHE QE NGA KY MOMENT JETA E TIJ NDAHET MES TIRANES DHE BARIT.