Home » , , » Eldona, Big Brother Albania 6

Eldona, Big Brother Albania 6

ELDORA ESHTE 27 VJEC, JETON NE TIRANE DHE KA STUDIUAR PËR GJERMANISHT, POR NDERKOHE NDJEK STUDMET E DYTA, NË DEGËN E INFERMERISË. GJITHSHTU PREJ DISA KOHËSH PUNON NË NJË AGJENSI UDHËTIMI.