Home » , , » Etleva, Big Brother Albania 6

Etleva, Big Brother Albania 6

ETLEVA VJEN NGA MILOT DHE PREJ KOHËSH ËSHTË TRANSFERUAR NË TIRANË KU NDJEK STUDIMET PËR SOCIOLOGJI. ARMA E SAJ ME E FORTE ESHTE FJALA DHE KOMUNIKIMI NDAJ BESON SE KJO DO TA NDIHMOJE SHUME GJATE QENDRIMIT TE SAJ NE SHTEPI.