Home » , , » Marselini: “Ndihem i vetmuar”; Ide për t’i bërë lojë Anaidit

Marselini: “Ndihem i vetmuar”; Ide për t’i bërë lojë Anaidit

Banorët flenë deri vonë, si pasojë e qëndrimit zgjuar deri në mëngjes. Ata zgjohen vetëm pas ndezjes së dritave dhe vendosjes së muzikës në sfond nga Vëllai i Madh. Fillojnë të zgjohen një nga një të gjithë banorët e të merren me veten dhe sistemimin e rrobave dhe sendeve vetjake.

Disa nga banorët shkojnë në kuzhinë për të ngrënë mëngjesin e fillojnë të bisedojnë me njëri-tjetrin, ndërsa pjesa tjetër ndodhen ende në dhomën e gjumit.

Marselini dhe Olseni dalin në kopsht dhe pijnë kafenë e mëngjesit dhe cigare me njëri-tjetrin. Marselini thotë se ndihet keq mëngjesin e sotëm, sepse i mungon ngrohtësia e një personi të afërt. “Kam nevojë për dashuri, për ngrohtësi. Ndihem shumë i vetmuar”, shprehet ai. Olseni thotë se këtë gjë duhet t’ia bëjnë të ditur vajzave, që t’i qëndrojnë më afër. Ndërsa Marselini gjykon sjelljen e tyre te ftohtë ndaj djemve.

Marselini hedh idenë për t’i bërë një lojë Anaidit. “Dua një lojë të ekzagjeruar, që të nxehet, të bërtasë”, thotë Marselini. Ndërsa Olseni qesh, duke e mbështetur idenë e tij.
Bisedat e tyre vazhdojnë edhe për disa minuta në kopsht.