Home » , » Ne 23 shkurt, fillon edicioni i 6 i BIG BROTHER ALBANIA

Ne 23 shkurt, fillon edicioni i 6 i BIG BROTHER ALBANIA

Kete te shtune, me 23 shkurt, ora 21:00, fillon edicioni i gjashte i BIG BROTHER ALBANIA 6! Nje reality show krejtesisht ndryshe: çdo banor i shtepise do te hyje me nje SEKRET, i cili ka nje çmim.


Secili duhet te luftoje per te ruajtur sekretin e tij dhe per te zbuluar sekretin e te tjereve! Loja kete vit eshte mes banoreve dhe gjithashtu me publikun!


 Prisni te paprituren!